Ruimte  1

Deze ruimte is verhuurd aan een kunstenaar.

Formaat: 29 m2

Voorzien van:

 • stroom
 • wifi

 

Ruimte 2

Deze ruimte wordt permanent gehuurd door Vlinderlin, ze deelt deze ruimte met Hans en Rama. 

Formaat: 35 m2

Voorzien van:

 • wastafel
 • stroom
 • wifi

 

Ruimte 4

in deze ruimte staat een biljarttafel.Tevens beschikbaar voor incidentele huur, groot genoeg voor bijeenkomsten tot 10 personen.

Formaat: 50 m2

Voorzien van:

 • stroom
 • wifi

 

Ruimte 5

Deze ruimte wordt permanent gehuurd door De Zangfabriek.

Formaat: 24 m2

Voorzien van:

 • keukenblokje
 • stroom
 • wifi

Ruimte 6

Deze ruimte is beschikbaar voor incidentele huur tot ± 15 personen.

Formaat: 50 m2

Voorzien van:

 • aanrechtblokje
 • stroom
 • wifi

Ruimte 7

Multifunctionele ruimte, (voormalige gymzaal,) geschikt voor sport (geen balsport), spel, verenigingsrepetities, bijeenkomsten voor grote gezelschappen, vergaderingen voor meer dan 15 personen, kleine voorstellingen, etc.

Te huur per uur of dagdeel.

Toegankelijk voor invaliden

Voorzien van ringleiding en wifi

Afmeting 9 meter x 16 meter

 

Ruimte 8

Deze ruimte wordt permanent gehuurd door De Rock ’n Roll Fabriek.

De ruimte bevat twee compleet ingerichte muziek-oefenruimtes

van ongeveer 20 m2 en 28 m2.

Voorzien van stroom en wifi.

Kookstudio

Dit is een plek waar kookworkshops en kooklessen gegeven kunnen worden. Wij denken niet aan een chef-kok, maar meer aan lessen en workshops voor en door de mensen.
Bijvoorbeeld: oud leert jong koken, mannenkookles, niet-Nederlanders die hun gerechten leren aan elkaar of aan Nederlanders (of omgekeerd), een lokale keukenprinses of keukenprins geeft kookles aan minder getalenteerde kokers/kooksters…… Bedenk het maar!

Maar ook als activiteit kan samen koken erg leuk zijn, bijvoorbeeld ouderen koken samen, een “straat kookdag”, een vrienden of vriendinnen kookdag.

Mocht u een keer te weinig ruimte hebben in uw eigen keuken. Of wilt u misschien eens oefenen met inductiekookplaten?
Of heeft u wellicht andere ideeën of suggesties? Neem vooral contact met ons op!

Ontmoetingsruimte

Tijdens de openingsuren van Cultuurhuis de Kolk kan iedereen naar binnen lopen, even kijken in de bibliotheek, een kopje koffie of thee drinken in de ontmoetingsruimte en een praatje maken. Elkaar ontmoeten! Een ruimte waar dingen kunnen ontstaan: “Zullen we volgende week weer afspreken?” of “Zullen we een sjoelmiddag organiseren?” of “Zullen we elkaar helpen op de computer?”. Net waar behoefte aan is en waar het gebouw gelegenheid toe geeft. Eigenlijk de meest spannende ruimte in het hele gebouw!

Een ruimte voor en door de mensen. De openingstijden, van de ontmoetingsruimte en andere openbare ruimtes in het gebouw, zijn dan ook afhankelijk van het aanbod aan (vrijwillige) gastheren en gastvrouwen. Heeft u interesse om u aan te sluiten bij het “Kolkteam”? Neem contact met ons op!

Computerhoek

Hier bevinden zich twee openbare computers, aangesloten op internet.

Tevens staat er een zwart-wit laserprinter waar tevens kopietjes mee gemaakt kunnen worden.

Washok

We willen zo min mogelijk afval produceren, dus ook liever geen papieren handdoekjes. Het gevolg is wel dat er regelmatig gewassen moet worden en dat kan in het washok. De wasmachine en de droger zijn ook te gebruiken door derden, als bijvoorbeeld je eigen wasmachine stuk is, kosten wassen + drogen € 5,-.

De buitenruimte

Achter het gebouw bevindt zich het speelveld. Dit terrein is openbaar toegankelijk voor iedereen die wil sporten of spelen. Tevens is er een overdekte ruimte met twee picknicktafels waar jong en oud gebruik van kan maken.

Sinds half 2022 liggen er twee jeu de boules banen – deze zijn gratis te gebruiken. Het terras is veel groter geworden en er is tevens veel tuin meubilair, bij mooi weer zeer geschikt voor gezelligheids bijeenkomsten.

Daarnaast staat er een kasje en een schuurtje met tuingereedschap. Wie wil komen tuinieren is van harte welkom!

Georganiseerde activiteiten dienen eerst met het bestuur afgestemd te worden, maar verder is het terrein overdag en in de vooravond openbaar toegankelijk.